наша школа

наша школа

четвер, 19 грудня 2013 р.

До школи завітав Святий Миколай


19 грудня до нашої школи завітав Святий Миколай.  Для діточок, що цілий рік були чемні, слухались батьків та вчителів, добре вчились та не бешкетували на уроках, він приніс подарунки. А для нечемних — різочки.
Але не лякайтесь, він прийшов лише до учнів початкової школи, які ще, мабуть, вірять у доброго та справедливого Миколая. Миколай (Рудько Юрій, 8-А) та ангели (Ганусик Анастасія, Труш Адріана, 8-А) привітали присутніх, а два чортика (Рогожнікова Катерина, Фалалєєва Тетяна, 8-А)полякали різками. Учні 1-4 класів разом з хором (учні 6-А кл.) співали святкових пісень, розповідали вірші про Св.Миколая.
Задоволення від свята отримали всі: і діти, і їх батьки, що були присутні на святі.
Свято до дня Святого Миколая підготували учні 8-А та 6-А класів, а також Наталя Ярославівна Кузьменко. Також варто подякувати Асавуляк Віці та Вебер Магді (7-Б) за допомогу у прикрашанні актової зали. 




Присутнім на святі, мабуть, важко було б повірити в те, що цього приємного морозного ранку Святий Миколай поклав даруночки далеко не під усі подушки. І це  зовсім не тому, що діточки були нечемні… Скоріше, справа у дорослих, які не змогли забезпечити малечі подаруночки…
Завдяки шкільному психологу Мацюк Оксані Василівні учнівський парламент дізнався про цю біду. І ми вирішили взяти на себе обов'язки Святого Миколая. Ми приготували подарунки (солодощі, іграшки, канцтовари, одяг) для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин. Дітей запросили до нас на свято та наш Святий Миколай разом з ангелами привітав дітей. Їх дуже потішили подарунки! Малеча так зворушливо притискала до грудей пакетики з цукерками… Сльози на очі набігали...
На фото ви бачите наших підопічних: Сорокманюк Володя (9 років), Надя (8 років), Дмитро (7 років), Максим (5 років); Нечипуренко Марта (10 років) та Ксенія ( 4 роки), Пригода Юра (3,5 роки) та Олег (2,5 роки). Миколай завітав і до них!








Немає коментарів:

Дописати коментар