наша школа

наша школа

середа, 4 грудня 2013 р.

ВИЗНАННЯ


Знову наша «Хвилинка» на висоті! В середу ми отримали перше місце у обласному конкурсі «Гостре перо».
Я, Іра Колесник, Вишневська Таня  і Саша Фалалєєв востаннє боролися за перемогу нашої газети. Цей тріумфальний день ми будемо згадувати ще довго.  Бойовий позитивний настрій нам не зіпсувала ні переповнена маршрутка, ні година очікувань у залі.
Цього року участь у «Гострому пері» взяло аж 30 газет. Самі розумієте, конкуренція солідна. Та ми гідно презентували «Хвилинку». Єдине, чого ми боялися, то це третього етапу конкурсу – написання твору.  На цей раз судді нас не дуже приємно здивували банальними темами. Та ми викрутились – і з примітивних тем створили шедевр (його ви можете прочитати на цій сторінці). Після того, як ми плідно попрацювали і нафантазували, у нас була можливість розважитись. Погулянка  нас приємно здивувала яскравим і видовищним концертом.
Коли настав час оголошення результатів конкурсу, усі помітно занервували.  Та десь у глибині душі все ж таки передчувався дух перемоги. І тут оголосили, що ми втретє переможці! Нашим емоціям не було меж. Нас вітав головний редактор газети «Самопоміч», а також поетеса Марія Людкевич. Вони сказали, що у нас велике майбутнє і наш твір дуже унікальний. Це багато значить для нас.
Отож, ми молодці. Та не тільки ми. Молодці і ті, що на протязі року допомагали у створенні номерів «Хвилинки», а також Ірина Миколаївна, яка нас підтримувала та допомагала з творчими ідеями.  Всім велике дякую. І оплески нам!
Шот Тетяна, 11-А



Немає коментарів:

Дописати коментар