наша школа

наша школа

середа, 4 грудня 2013 р.

ЛІДЕР РОКУ-2013


25 жовтня 2013 року представники нашого шкільного парламенту боролися за честь школи на п’ятому щорічному районному конкурсі-фестивалі «Лідер року». У нас була сильна конкуренція, але ми потрапили у число кращих, з найбільшою кількістю нагород.
Цього року ми презентували фотогазету про діяльність нашого парламенту за весь минулий рік. А ви знаєте, які  заходи відбувались у нас минулого року? Це і «Шоу маст гоу он», і «Акція проти куріння», «Школа має талант», «Хліб усьому голова», «Акція за підтримку людей хворих на СНІД» та багато інших. Як ви знаєте, Олена Пігарева – наш президент. Вона приймала дуже активну участь у цьому фестивалі, тож саме завдяки їй ми знову виявилися не гіршими серед інших шкіл нашого району. Ми дали нашій команді назву «Час діяти», бо вважаємо, що для того, щоб у школі було цікаво та весело, ми, учні, самі маємо дбати про це. Також ми презентували наш девіз «Тільки дія!».
Своєрідним домашнім завданням до цього заходу стало скласти пісню на музику популярного у Львові співака Дзідзьо та його хіт «Каділак», з яким, можу без перебільшення сказати, ми впорались на 100%.
Отож, як я вже наголошувала, ми отримали найбільшу кількість грамот (аж три!) і можемо з гордістю називатись «лідерами»!
Лаврись Марія, 11-Б




Немає коментарів:

Дописати коментар