наша школа

наша школа

неділя, 14 квітня 2013 р.

Зустріч з П.Радковцем


21 березня ми відвідали бібліотеку №42. Тема була така» Су було так давно…» Йшлось про наше прекрасне місто – Львів, його минуле та й сьогодення. Ми зустрілися з екскурсоводом, фахівцем з історії Львова,професійним львів’янином – Петром Радковцем!
Він нам задавав цікаві питання про Львів та розказував дивовижні речі про наше місто, читав власні вірші. У пана Радковця була «машина часу», за допомогою якої ми повернулися в минуле. Пан Петро був у костюмі справжнього львів'янина 18-19 століття, в нас було відчуття, що ми насправді повернулися в старі часи!
Нам показали презентацію про старий Львів "Се було так давно...". Дуже захопили старі фотографії міста... Наше місто називали "маленький Париж", "маленький Відень", але Львів непорівнянний ні з чим. Наше місто є містом Лева!!! Нам показували фотографії левів, що  розбрелись по Львову.
Кожен Лев мав своє ім'я та "посаду". Пан Петро розказував нам, що раніше у Львові жили не люди, а леви! Також були цікаві питання про Львів у старі часи! На багато з них ми відповіли, тому ми пишаємося собою. Було дуже приємно поспілкуватися з "професійним львів'янином"! Ми дуже багато нового та цікавого дізналися з цієї зустрічі!
Панченко Лоліта, 7-А



Немає коментарів:

Дописати коментар