наша школа

наша школа

неділя, 14 квітня 2013 р.

Баскетболісти школи - наша гордість!



26 лютого на базі СЗШ № 65 відбулись групові районні змагання з баскетболу серед юнаків. . До групи «А» увійшли команди СЗШ № 77, господарі майданчика і ЛУГГ (згідно жеребкування). Гра тривала 2х12 хвилин. Команд нашої школи поступово перемогла своїх суперників у дуже напруженій і виснажливій боротьбі.
СЗШ № 77 : СЗШ № 65 – 27:7
СЗШ № 77 : ЛУГГ – 20 : 16
Таким чином, зайнявши 1 загальногрупове місце, наші юнаки отримали можливість змагатись у фінальній частині районних змагань, яка відбулася 27 лютого 2013 р. на базі гімназії «Євшан». Суперниками нашої команди були господарі майданчика (вони професійно займаються баскетболом з тренером) і СЗШ № 15 (гравці рівня дубля «Полтехніки»). Поступившись своїм суперникам, юнаки нашої школи посіли ІІІ загальнокомандне місце в районі.
Честь нашої школи захищали Плюта Назар (9-А), Абрамчук Тарас, Жупник Любомир, Шевчук Олександр (11-А), Тютюнник Олег, Шибунько Володимир, Рацкий Назар, Чайковський В. (11-Б)
28 лютого 2013 р. на базі СЗШ № 18 відбулися районні змагання з баскетболу серед дівчат. У змаганнях в’яло участь 5 команд. Перемігши команди СЗШ № 40 і 68 і поступившись командам СЗШ № 18 і 67, команда дівчат нашої школи посіла ІІІ загальнокомандне місце в районі.
Честь нашої школи захищали Підчеха Олена (10-А), Вишневська Тетяна (10-Б), Бакай Любов (11-А), Тютюнник А., Гірна Л., Гріковська Каріна, Чижовська Галина, Терендій Катерина (11-Б кл.)
Кафедра фізичної культури висловлює щиру подяку учням за участь у змаганнях з найкращими побажаннями міцного здоров’я та успіхів у навчанні та спорті
Ошуст І.Є.



Немає коментарів:

Дописати коментар