наша школа

наша школа

субота, 9 березня 2013 р.

Моя міліція мене береже


24 грудня у Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулася церемонія нагородження учасників конкурсу «Міліція очима дітей». З-понад тисячу творчих доробків професійне журі обрало кращі роботи, за які автори отримали грамоти та подарунки від спонсорів - торгової марки «Лімо».
Організували конкурс представники Головного управління МВС України у Львівській області, Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради і торгової марки «Лімо».
Варто відзначити, що участь в акції взяли понад тисячу дітей. У своїх малюнках, фотографіях, відеороликах, творах та віршах львівська молодь відобразити роботу міліції. Важливо, що в очах сучасної молоді охоронці правопорядку були відображені як справжні сміливці, люди, які своїми героїчними вчинками захищають добробут та спокій громадян. Головний спеціаліст Відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області, а заодно і ведучий церемонії нагородження Юрій Голуб відзначив, що насправді робіт, надісланих на конкурс, було дуже багато і всі вони достойні уваги та похвали. Однак журі мали визначити з-понад тисячу творчих доробків - найкращі. (інформація з сайту МВС України).
Дуже приємно, що серед переможців – і наші учні. Було відзначено вірші Грицевич Дарії, учениці 5-Б кл. (ІІІ місце) та Гірняк Софії, учениці 8-А кл. (ІІ місце).
Вітаємо дівчаток!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар