наша школа

наша школа

субота, 9 березня 2013 р.

Заробили власним розумом!!!


Команда учнів 7-А класу взяли участь у конкурсі юних менеджерів «Бізнес-ідеї для Львова». Команда – це Даніловський Юрій, Фалалєєва Тетяна, Рогожнікова Катерина, Станицька Анна, Труш Адріана, Шмагала Оксана. А керувала нашою роботою Ірина Миколаївна.
Партнерами конкурсу – замовниками бізнес-ідей стали лідер банківського ринку України – «ПриватБанк», рекламно-продюсерська агенція «Студія Люксен» та компанії, де працюють випускники ЛІМу: «Дік-Арт» — компанія № 1 з організації подій у Львові та туристична компанія «Чудо Тур».
Партнери запропонували 7 напрямів для написання робіт. Ми взяли участь у 3-х з них: «Львів’яни, прокиньтесь!» (ми розробили два екскурсійних маршрути: «Подорож у минуле» та «Над Львовом пливе аромат кави»), «Радіо майбутнього» (ми розробили концепцію радіопередачі для підлітків «Пелюстки веселки» та записали пілотний випуск; роль ведучих дуже пасувала Грицевич Дарії та Савечці Христині, 5-Б) та «Банк майбутнього» (цей проект виконав Даніловський Юрій).
Нагородження відбувалось у перший день весни в Львівському інституті менеджменту. Всі наші три роботи посіли перші місця! Ми були приємно вражені та дуже пишались собою!
Подарунки переможцям вручали представники компаній-спонсорів:
Ірина Агапітова, комерційний директор рекламно-продюсерської агенції «Студія Люксен»,
Андрій Сидор, директор компанії «Дік-Арт»,
Дзвенислава Галюк, спеціаліст з маркетингу компанії «Чудо-тур»,
Андрій Бессарабов, керівникнапрямку  «ЮніорБанк»«Приватбанк»,
Петро Яницький, ректор ЛІМу
Даніловський Юрій отримав від «ПриватБанку» картку юніора та грошовий приз.
Команда, що розробила екскурсійний маршрут, отримала нагороду від компанії «Чудо-тур»: магніти, відкритки та по 4 білети на «чудо-поїзд». Від компанії «Люксен» -- комп’ютерні мишки. А ще за кожен проект ми отримали дуже гарні грамоти переможців та дипломи, які дають право вчитись в інституті менеджменту зі знижкою в оплаті за навчання!!!
Кожен переможець представляв свою роботу. Особливо нас вразила ідея одної з переможниць щодо проведення у Львові музичного  фестивалю аматорських виконавців. Дівчина навіть сама співала пісню, акомпануючи собі на гітарі!
Всі учасники конкурсу надзвичайно талановиті люди!
Усі ми були дуже задоволені та вдячні спонсорам на працівникам інституту менеджменту, що організували та провели цей конкурс. Ще нам дуже сподобалась тепла й дружня атмосфера, що панувала в інституті, нас дуже приязно зустрічали.
Ми пішли з ЛІМу з незабутніми, захоплюючими враженнями.
Фалалєєва Тетяна, Шмагала Оксана, 7-А








Немає коментарів:

Дописати коментар