наша школа

наша школа

субота, 9 березня 2013 р.

Міні-міс школи




















5 березня в нашій школі відбувся конкурс «Міні-міс школи». В ньому брали участь дівчата 5-7 класів. Це яскраве й захоплююче дійство складалось з кількох конкурсів. Першим був конкурс «Візитка».  Дівчата повинні були представити себе так, щоб журі зрозуміло, що кожна з них – найкраща. Найемоційнішими були представлення Вільчинської Марії та Копитко Юлії, які презентували себе у віршованій формі.
Інтелектуальний конкурс продемонстрував, що найбільш начитані у нас Зубик Ірина, Труш Адріана та Костюк Віра.
Конкурс талантів. Це – кульмінація «Міні-міс». Адже кожна з учасниць прагнула продемонструвати свої найяскравіші таланти: співали Вільчинська Марія, Зубик Ірина, Костюк Віра, виконували вірші Нестерук Соломія, Труш адріана та Нестерук Соломія, танцювали Глушко Ярина та Копитко юлія, грала на фортепіано Топилко Анжела, показувала фокуси Кузнєцова Настя, робила гарні можні зачіски Гірняк Яна.
Конкурс «Господинька» надзвичайно потішив глядачів та журі, адже учасниці повинні були накрити стіл для прийому гостей кожна за своєю темою:
Учасниці повинні накрити стіл
Вільчинська Марія – Новий рік
Гірняк Яна – День захисника Вітчизни
Глушко Ярина – 8 березня
Зубик Ірина –«Для улюбленої вчительки»
Копитко Юлія – День дитинства
Топилко Анжела – Великдень
Нестерук Соломія – День матері
Кузнєцова Анастасія – брат іде до армії
Станицька Анна – сільська гостина
Труш Адріана – Різдво
Костюк Віра – власний день народження
Надзвичайно креативно підійшли дівчатка до виконання цього завдання. Особливо гарними получились «столи» у Вільчинської Марії, Глушко ярини, Копитко Юлії, Топилко Анжелистаницької Анни.
 Конкурс дефіле в костюмах перетворився на справжнє яскраво-незабутнє шоу. Дівчата не тільки підготували костюми, але й гарно їх представили, пояснивши свій задум. Надзвичайно креативні саморобні костюми були у Вільчинської Марії, Гірняк Яни, Глушко Ярини, Зубик Ірини. Вони їх зробили самі!!! Дуже стильні, вишукані костюми продемонстрували Копитко Юлія (герцогиня доби ХІХст.) та Станицька Анна (Місячна ніч). Яскравий костюм східної принцеси був на Топилко Анжелі.
 Конкурс танцю експромтом для дівчаток був несподіванкою. Вони танцювали під мелодії, підібрані диск-жокеєм Стасів Настею (9-А). Учасниці зовсім не розгубились, почувши несподівані мелодії: вони не тільки запалили зал, але й зуміли залучити до танцю хлопчиків! Особливо привертали увагу Вільчинська Марія, Топилко Анжела, Копитко Юлія.
Крім того, паузи у конкурсах заповнили виступи Касумової Софії, Цимбалістої Христини та «міс школи-2012» Кагуй Надії.
Отже, всі конкурси позаду… Шановне журі оголошує останні оцінки. І нарешті – результати конкурсу!
«Міні-міс школи» - Вільчинська Марія, 5-А
«І віце-міні-міс школи» -- Копитко Юлія, 6-А
«ІІ віце-міні-міс школи» -- Топилко Анжела, 6-А
 «Міс Господинька» -- Нестерук Соломія, 6-Б
«Міс Грація» -- Станицька Анна, 7-А
 «Міс Шарм» -- Труш Адріана, 7-А
«Міс Стиль» -- Костюк Віра, 7-Б
«Міс Ніжність» -- Кузнєцова Анастасія, 6-Б
«Міс Танець» -- Гірняк Яна, 5-А
«Міс Фото» -- Глушко Ярина, 5-А
«Міс Талановитість» -- Зубик Ірина, 5-А
Почесні стрічки переможницям вручала міс школи минулого року Кагуй Надія.
Хочеться подякувати чарівним ведучим Мірошкіній Анні (9-Б), Пігарєвій Олені (8-Б), звукооператорам Даніловському Юрі (7-А), Стасів Насті (9-А), Шперун Марії (10-Б), лічільній комісії в складі Панченко Лоліти та Фалалєєвої Тані (7-А), асистентам Вайді Іллі, Почекві Оресту та Мотруку Олексію (5-А) та фотографу Деблюк Уляні(7-А)


Немає коментарів:

Дописати коментар