наша школа

наша школа

неділя, 30 вересня 2012 р.


МИ - СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ!!!
Вже стало традицією нашої школи до Днів Партизанської слави проводити військово-патріотичну ГРУ, яка дістала назву «Патріот».
Цього року участь у грі, яка відбулась 20 вересня,  брали команди учнів 5-7 класів.  Учні відповідально підійшли до підготовки: намалювали емблеми, підібрали назву ти девіз команди. Більшість команд подбала про єдину форму  одягу. Все це зробило представлення команд яскравим.  
Традиційні два блоки “Сильні, сміливі, спритні” та «Захист Вітчизни – справа кожного» дали змогу учасникам продемонструвати спортивну підготовку та вміння надати першу допомогу, одягнути протигаз, врятувати потерпілого з місця аварії чи з поля бою, влучно стріляти. А ще учні довели, що вони дружні й відповідальні.
Готуватись до гри учням допомагали старшокласники: консультували, як підготувати до використання та правильно одягнути протигаз, накласти пов'язку, привести до тями “потерпілого”. Ви це бачите на одному з фото.
Останнім блоком змагань був квест “Юні розвідники”. Учасники, як справжні пошуковці, відшукувати замасковані військові предмети, пригадували прислів'я про Україну та справжній патріотизм,  демонстрували вміння працювати за планом місцевості. І довели, що вони гідні майбутні захисники Вітчизни. А нагородою у квесті став солодкий приз, який переможцям, команді 7-А класу, вручила Ольга Василівна.
Крім того, учасників очікував яскравий сюрприз: до нас завітали учні секції бойового гопака. Вони вразили всіх присутніх майстерним виконанням бойового традиційного українського танцю, надихнули учасників змагань на перемогу!
А тепер — найочікуваніша інформація: результати. Переможцями було визнано команду 5-А класу.
ІІ місце вибороли у запеклій боротьбі учні 7-А класу.
ІІІ місце посіли  юні патріоти 6-Б класу.
Грамотою “За командний дух, виявлений під час змагань” нагороджено команду 5-Б класу.
“За силу та спритність при виконанні завдань” нагороджено команду 7-Б класу.
Дипломом “За проявлені силу волі та волю до перемоги” нагороджується команда 6-А класу.
Велика подяка від шкільного парламенту тим, хто готував та проводив гру. Це такі учні: Мисюк Роман, Фалалєєв Олександр, Савицька Христина, Ткач Софія, Нагайло Марта, Лаврись Марія, Хохлова Анастасія (10 кл.), Ущук Юлія, Пігарева Олена (8-Б), Стасів Настя, Кузнєцова Христина (9-А).
Сподіваємось, що всі учасники гри та її організатори зрозуміли головне: Україна у нас одна, ми її маємо вміти та прагнути оберігати та захищати від усього можливого зла!!!
На фото внизу: переможці квесту — команда 7-А класу







Немає коментарів:

Дописати коментар