наша школа

наша школа

неділя, 30 вересня 2012 р.


МІНІ-МІС ШКОЛИ
12 березня 2012 року в нашій школі відбувся надзвичайно гарний, яскравий, а головне — дуже весняний конкурс “Міні0міс школи”. І хоча зранку йшов сніг, на вулиці лежали крижані кучугури, дерева у білосніжному вбранні й думати забули про весну, у актовому залі школи була не те що весна — тепле літечко зігріло душі присутніх: такі дівчатка-конкурсантки були гарні, милі, талановиті, розумні!
Конкурс складався з кількох турів: “Візитка” (дівчатка розповідали про себе), “Інтелектуальний конкурс” (він дав змогу оцінити обізнаність конкурсанток у різних галузях знань), “Конкурс талантів” (дівчатка співали /Костюк Віра, Пігарєва Олена, Кагуй Надя,  Чайковська Юля/, виконували вірші /Ущук Юля, Станицька Аня, Ганусик Настя, Кузнєцова Настя/ та прозу /Жеребецька Василина/) та конкурс “Дефіле” (говорить сам за себе, хоча дівчатка були надзвичайно граційні, ході деяких могли б позаздрити манекенниці та фотомоделі). Всі учасниці були надзвичайно яскраві, талановито виступали. Так що журі з хлопців-старшокласників щиро розгубилось, не знаючи, як гідно оцінити таку красу та здібності.
Особливо глядачів вразив останній конкурс — конкурс костюмів. Ми побачили і фею, і жабку, і квіточки, і зайчика, і ляльку Барбі, і Королеву. Від маленьких красунь неможливо було відвести очей!!!
І от результати конкурсу:
Міні-міс-2012” — Кагуй Надія, 5-А
І віце-міс — Станицька Анна, 6-А
ІІ віце-міс — Чайковська Юлія, 5-А
ІІІ віце-міс —Ганусик Анастасія, 6-А
“Міс талановитість” — Костюк Віра, 6-Б
“Міс господарочка” — Ущук Юлія, 7-Б
“Міс стиль” — Пігарєва Олена, 7-А
“Міс грація” — Жеребецька Василина, 6-Б
“Міс ніжність” — Кузнєцова Анастасія, 5-Б
Вітаємо дівчат! І будемо надіятись, що краса врятує світ!!
Величезна подяка від учнівського Парламенту Бакай Любі та Прступі Юлі, які організували та провели конкурс, підготували юних учасниць, підібрали музику; Заленжній Марті, Цимбалістій Христі та Касумовій Софії, які своїми виступами заповнили технічні паузи.



Немає коментарів:

Дописати коментар