наша школа

наша школа

неділя, 30 вересня 2012 р.


ВИСТАВКА ДОМАШНІХ УЛЮБЛЕНЦІВ
6 квітня в нашій школі відбулась традиційна виставка домашніх тварин “Брати наші менші”. На відміну від попередніх років  на виставці майже не було птахів, єдиним представником пернатих став хвилястий папужка, домашній улюбленець Медведя Володі (2-А кл.). Володя написав про нього розповідь до нашої газети й вони з Річардом отримали спец приз. 
                  Вперше виставку прикрасили собою черепахи: сухопутна черепаха Химича Юри (5-А) та водяна черепаха Стасів Анастасії (8-А), яка, як виявилось, дуже швидко бігає!
Традиційно багато було хом'ячків, мабуть, тому що займають мало місця та не вимагають дуже клопіткого догляду. Фалалєєва Таня (6-А) принесла мишок-піщанок, які привертали увагу відвідувачів своєю непосидючістю та гарними довгими хвостиками з китицями.
Глядачі побачили й дуже безпосереднього флегматичного (чи дуже вихованого?) кролика Чіко, що належить Асавуляк Віці (5-Б), йому вже 1,5 року! Він флегматично щось жував, не звертаючи увагу на бажаючих погладити його шовкову шубку глядачів.
Як завжди, дивували красою, розумом та лагідністю собачки. Дуже серйозний французький бульдог Вест, що належить Матвієвій Саші, не міг зрозуміти, чому не він став фаворитом свята. Маленький пекінес з великими зубами (хазяїн Земляной Роман, 6-Б) погрожував вкусити, якщо не його оберуть найкрасивішим. Завітала на виставку й наша багаторічна переможниця фотомодель пудель Люся (хазяйка Грицевич Даша, 4-Б). Їй дуже сподобалось, що на нашій виставці цього року було так багато інших цікавих та привітних ( і не дуже) собачок! Серед них Джесі (належить Адамович Юлі, 7-Б), той-терєр Річі (улюбленець Труш Адріани, 6-А), пекінес Ніка (вихованиця Семенишин Софії, 10-А). Але найбільше вразив глядачів лабрадор Сем, дуже вихований та навчений виконувати команди, якого привела на виставку Ісаєва Діана (8-А).
А от котів цього року не було жодного. Може, це й на краще — адже не всі песики змогли б стримати себе й не кинутись на пухнастих Мурчиків!
Як завжди, було обрано глядацьуких фаворитів шляхом відкритого голосування. Ними стали таки тваринки (й їх господарі):
І місце: пекінес Ніка та Семенишин Софія (10-А),
той-терєр Річі та Труш Адріана (6-А)
ІІ місце: лабрадор Сем та Ісаєва Діана (8-А)
хом'ячки Лук'яненка Миколи (8-А),
ІІІ місце: хом'ячки Микуша Юрія (5-А),
черепаха Стасів Насті (8-А),
пекінес Ніка та Мірошкіна Аня (8-Б)
кролик Чіко  та Асавуляк Віка (5-Б)
Всі інші учасники були також надзвичайно гарні та цікаві. А головне — приємно, що учні нашої школи люблять тварин, піклуються про своїх домашніх улюбленців, вчаться відповідальності та турботливості.
Грицевич Катерина, 9-Б




Немає коментарів:

Дописати коментар