наша школа

наша школа

неділя, 30 вересня 2012 р.


ЛЬВІВ - МІСТО НАЙКРАЩИХ ЧИТАЧІВ 
13-16 вересня у Львові відбувався 19 Форум видавців. Ця подія стала вже візитівкою та величезним здобутком нашого міста, адже до цієї події українські видавництва та й літератори готують прем'єри. Саме про це розповів творчим учням Залізничного району під час зустрічі один з відомих письменників братів Капранових Віталій Капранов. Юна поетеса Марічка Лаврись запитала у пана Віталія, які б поради він міг дати літераторам-початківцям. І от що ми почули.
Писати треба завжди для когось—тоді ви намагаєтесь зрозуміти іншу людину й набуваєте цінного досвіду співчуття й співпереживання.
Треба пам'ятати, що творчість — це однокореневе слово із словом “Творець”. Тобто Творець творив людину за своєю подобою  творчою, на жаль, не всі такими стають. А ще — творча людина дуже вразлива, тому варто говорити авторам компліменти, адже кожного можна похвалити бодай за щось.
Не треба соромитьсь своєї творчості. Й не треба боятись почати писати, думаючи, що вам це не вдасться. Адже, як твердить китайська мудрість, шлях в тисячу кілометрів починається з першого кроку”.
А ще Віталій Капранов здивував нас словами про те, що у Львові найкращі, найщиріші читачі. Саме тому Форум видавців вже 19 років проходить в нашому місті. Письменник закликав нас цінувати й любити своє місто: “Іншого такого міста в світі немає. Яким ви його створите, таким він для вас і буде”.
Брати Капранови теж привезли на Форум новинку — книгу “Приворотне зілля”, жанр якого пан Віталій визначив як містичний детектив. Що ж, поспішимо купити книгу!
Уважно слухали Кохайкевич Данік, Лаврись Марія,
Стасів Настя
На фото юні поети нашої школи.





Немає коментарів:

Дописати коментар