наша школа

наша школа

четвер, 16 травня 2013 р.

ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ!


Ось нарешті настав довгоочікуваний фінал конкурсу «Школа має талант». Всі конкурсанти з нетерпінням чекали цього дня. До фіналу учні 3-5 класів готувалися 2 дні, а старшокласники лише 1 день. Я дуже відповідально віднеслася до вибору пісні, сценічного образу, адже у 2012 році я отримала Перше місце як вокалістка школи. Тобто цього разу це мало бути щось більш феєричне. 
 Ще хочу наголосити, що наш 5-А клас знову довів, що ми найактивніший клас. У фінал потрапили відразу 3 учасники: Вільчинська Марічка і Корабльова Аня як вокалісти та  Андрейко  Ярослав як акробат. Нам це вдається завдяки прекрасній підтримці та допомозі класного керівника Тиховецької Роми Степанівни.
Отже, що ж відбувалося у фіналі 19.04.2013р. Дуже веселим і запальним номером нас порадували учениці 3-Б класу  та стали кращими танцюристами. Андрейко Ярослав  став кращим в номінації «Акробат школи». Дуже здивували глядачів та й журі учні 11-Б класу Чайковський Віталій та Сковрок Назар, що виконали музичну композицію у жанрі біт боксу.  Савечка Христина з 5-Б класу заспівала пісню про Україну. Найкращою посмішкою та щирим виконанням пісні нас порадувала Корабльова Аня. Мене надзвичайно зворушив виступ Оленки Пігарєвої, яка так чуттєво виконала пісню про маму! А я стала – Найартистичнішою вокалісткою, виконавши пісню «Карпати». Особливо мені запамяталися слова Ольги Василівни: «Співак, коли виходить на сцену, повинен не тільки заспівати по нотам, але й нести добру енергетику, вільно почуватися на сцені та передати почуття, які закладені в пісні». Я дуже дякую за теплі слова нашому журі і буду надалі старатися бути кращою, тому що коли я виходжу на сцену, то співаю для людей, які прийшли мене почути. А також завжди памятаю слова свого вчителя по вокалу Маряни Ігорівни, яка каже: «Співати треба з душею».  
 Всім учасникам бажаю нових конкурсів та нагород, а також не забувати, що скоро закінчення навчального року, треба встигнути ще багато-багато цікавого.
З повагою, Марічка Вільчинська, 5-А кл.

Підсумки конкурсу «Школа має талант-2013»
Переможцями стали:
Учні 7-А класу в номінації «Кращий хоровий колектив»
Попович Анна, 3-Б кл., в номінації «Найкращий автор»
Бардабуш Дмитро, 8-А кл., в номінації «Найкращий автор»
Савечка Христина, 5-Б кл., в номінації «Вокальна майстерність»
Вільчинська Марія, 5-А кл., в номінації «Артистичність виконання»
Корабльова Анна, 5-А кл., в номінації «Найжиттєрадісніше виконання»
Пігарєва Олена, 8-Б кл., в номінації «Щирість і ліризм виконання»
Савечко Анастасія, Шпак Анастасія, 3-Б кл., в номінації «Кращий танець»
Копитко Юлія, 6-А кл., в номінації «Виконавська майстерність»
Улибін Сергій, 6-Б кл., в номінації «Кращий саксофоніст»
Андрейко Ярослав, 5-А кл., в номінації «Кращий спортсмен»
Лабенський Марян, 8-А кл., в номінації «Професіональне виконання»
Чайковський Віталій, Сковрок Назар, 11-Б кл., в номінації «За оригінальність»


1 коментар: