наша школа

наша школа

четвер, 16 травня 2013 р.

XІ міжнародний конкурс шкільних газет


Ми знову стали переможцями!
Вже в черговий раз ми отримали перемогу у XVI Міжнародному конкурсі шкільних медіа.
Нагородження відбувалося у Миколаєві,  куди теплого сонячного ранку ми приїхали на швидкісному поїзді, з нетерпінням чекаючи на результат оцінки нашої цілорічної праці. Ми – це я, Шот Тетяна, Ковалишин Артур та Ірина Миколаївна.  Місто нас зустріло звичною метушнею і пекучим південним сонцем. Настрій у нас був бойовий. Ми добре знали, що попереду у нас важкий, проте цікавий день. Отож,  не гаючи ні хвилини, ми  кинули свої валізи у інтернаті, де нас поселили, і вирушили назустріч пригодам.
Організатори конкурсу підготували для нас дуже цікаву програму.  Нас запрошували на різноманітні майстер-класи з відомими журналістами, а також ми завітали до місцевої мерії, де нас  чекали президент цього конкурсу Гліб Головченко та тимчасовий мер Миколаєва. На цій зустрічі ми багато почули про саме місто і зробили висновок, що у Миколаєві  дуже дбають про розвиток молоді.
Після цього починалось найцікавіше: починалася церемонія нагородження. Нас, як вшанованих переможців, привезли до Палацу творчості молоді на розкішних лімузинах. А там, на червоній доріжці, під звуки оркестру, з гордо піднятими головами ми йшли, посміхаючись у камери, і давали інтерв’ю репортарам каналу Так-ТВ.
На самій церемонії ми до кінця не могли здогадатися, у якій номінації  перемогли. Та раптом оголошують: « У номінації «Найкраща шкільна газета»  перемагає «Хвилинка»!!! Сказати, що ми були раді – це нічого не сказати. Нас охопила ейфорія. На сцену за нагородою ми летіли мов на крилах. Ми отримали багато призів від спонсорів, привітань, а найголовніше – диплом, який засвідчував, що ми найкращі!
На цьому наші пригоди не закінчилися. Нас, щасливих і радісних, повезли на прямий ефір регіонального миколаївського каналу ТАК- TV. Це для нас був справжній екстрим. Оскільки досвіду знімання у телевізійних передачах у нас не було, ми надзвичайно хвилювалися. Та цим юних журналістів не зламаєш! Ми охоче відповідали на питання Г. Головченка, не боячись камер, і показали нашу «Хвилинку» тільки з кращої сторони. Я думаю, що після цього прямого ефіру ніхто уже не буде сумніватися у нашій професіональності.
Ось таким видався наш перший день у Миколаєві. А з наступного дня нас чекали тільки розваги.
Нас повели у повітряно- десантну дивізію, де ми навчилися стрибати з парашутом і навіть тримати у руках справжню зброю. Далі ми пішли у зоопарк. Провели там майже увесь день.  Там ми здорово відпочили: гуляли по парку, який був багатий на красиві дерева , які у той час саме розквітали, спостерігали з смішними тваринками, купували сувеніри.
Перед від’їздом ми вирішили прогулятись по набережній , сходити до музею історії флоту та суднобудівництва.  Ми гуляли біля річки Інгул, по центральних вулицях.
Загалом поїздка видалась чудова. Ми задоволені своєю перемогою і сповнені сил і натхнення, готові до нової праці.
Шот Тетяна, 10-А








Немає коментарів:

Дописати коментар