наша школа

наша школа

неділя, 15 січня 2012 р.

Районний медіа-фест


16 листопада відбувся традиційний районним медіа-фест. На ньому редакції шкільних газет представляли свою роботу. Редакція нашої «Хвилинки» теж взяла участь у медіа-фесті. Ми вже далеко не перший рік відвідуємо цей цікавий захід. Що це нам дає? Крім того, що ми маємо змогу «себе показати, людей подивитись», ми набираємось певного досвіду, дізнаємось про інші редакції шкільних газет нашого району, бачимо щось таке, що можемо впроваджувати у роботу нашої редакції. Цей медіа-фест приніс нам нові ідеї щодо рубрик у газеті, які ми збираємось впровадити у життя.
На цьому фестивалі шкільної преси ми побачили дуже цікавих людей – юних журналістів. Найбільше нас вразив виступ (та й особистість) редактора  газети «Тінейджер» з ЛУГГ Федчука Олеся. Він сказав дуже цікаві та важливі слова: «Журналістику називають секундною стрілкою історії». Мене ці слова дуже вразили та сподобались. Не даремно ж і наша газета названа «Хвилинкаю» -- вона ніби відлічує хвилини шкільного життя!
А ще нас вразила газета ЛФМЛ. Її випускають ліцеїсти, що живуть у гуртожитку.
На медіа-фесті було представлено 9 газет шкіл Залізничного району, і всі вони відрізнялись оригінальністю дизайну, змісту, рубрик. І всі були цікаві. І всі редакції отримали грамоти в різних номінаціях. Наша номінація, на мій погляд, найповажніша: нас було нагороджено «За кращий досвід роботи та кращий учнівський сайт».
Ведучою та беззмінним організатором медіа-фесту вже багато років є Дітчук Олена Олександрівна. Вона традиційно обіцяла, що найактивніші учасники медіа-фесту отримають грамоти. І дійсно – Данік Кохайкевич, який дуже активно брав участь у обговоренні роботи юних журналістів, був нагороджений грамотою «Найактивніший учасник медіа-фесту».
Отже, до нас прийшло чергове визнання! Будемо працювати далі!
Грицевич Катерина, 9-Б кл.


Немає коментарів:

Дописати коментар