наша школа

наша школа

понеділок, 3 лютого 2014 р.

Зійшла зірка чудна...


17 січня 2014 року в нашій школі відбувся традиційний ФЕСТИВАЛЬ КОЛЯДОК. У ньому брали участь учні 5-9 класів. Виступи були надзвичайно яскраві, повчальні та оригінальні. Учні та класні керівники доклали максимум зусиль, щоб їхні виступи справили приємне враження на глядачів, серед яких були вчителі та учні нашої школи, а також батьки діточок.
Дуже сподобався присутнім виступ учнів 5-Б класу, особливо прикрасив колядку сольний спів Костіва Андрія, який ще й акомпанував собі на бандурі.
Вельми злагоджено та зворушливо заспівали та віншували учні 6-А класу. 6-Б порадував пізнавальною виставою про Різдвяні традиції. Розвеселив глядачів і святковий вертеп у виконанні учнів 7-А класу. Найкращим виконанням була визнана інсценізована колядка учнів 8-А класу: на сцені були і три царі, і Ірод, і Зірка, і Діва Марія, і святі дари Немовляті. Особливо здивувала присутніх колядка у виконанні учнів 9-А класу. Вони обрали твір часів 2-ї світової війни, який був оновлений та знову зазвучав на Майдані у 2014 році. Бринів від хвилювання голос солістка Цимбалістої Христини, майорів над сценою жовто-блакитний прапор… І не було байдужих в залі.
Отже, результати фестивалю такі. Грамотами нагороджуються за
І місце та кращу інсценізовану колядку учні 8-А класу
І місце та актуальність змісту колядки учні 9-А класу
За підтримку національних традицій – учні 5-А класу та 9-Б класу
За кращий сольний виступ – команда 5-Б класу
За кращий хоровий виступ – учні 6-А класу
За кращий етнографічний виступ – учні 6-Б класу
За ліричне виконання колядки – учні 7-Б класу та 8-Б класу
За вертеп – учні 7-А класу
Велика подяка за допомогу у підготовці виступів та музичний супровід Кузьменко Наталі Ярославівні.
Грицевич Дарія, 6-Б кл.









Немає коментарів:

Дописати коментар