наша школа

наша школа

понеділок, 3 лютого 2014 р.

ТИЖДЕНЬ ДЕРЖАВНОСТІ В ШКОЛІ


23 січня відбувся конкурс виконавців поезій, що їх присвячено Дню Соборності України. Виконавцями були учні 6-8 класів. Дуже зворушливо звучали слова українських поетів про любов до рідної України, про волю народу, за яку варто і життя віддати, про славні подвиги наших сильних духом предків. А вишиванки учасників ще підсилювали враження від виконання.
Результати конкурсу такі
Серед учнів 6 класів:
І місце: Корабльова Анна, 6-А та Грицевич Дарія, 6-Б
ІІ місце: Лисишин анжеліка, 6-Б та Дьоміна анастасія, 6-А
ІІІ місце: Дудикевич андрій, 6-А
Серед 7-х класів:
І місце: Асавуляк Вікторія, 7-Б
ІІ місце: Тимкович Ольга, 7-А
ІІІ місце: Мороз анна, 7-А
Серед 8-х класів:
І місце: Станицька Анна, 8-А
ІІ місце: Ганусик Анастасія, 8-А та Костюк Віра, 8-Б
Конкурс малюнків було проведено серед учнів 5-х класів. Кращими було визнано малюнки таких учнів:
Аль-Хамес Амаль, 5-Б, Паховчишин Діани, 5-Б, Лотоцького Даніеля, 5-А, Бужович Оксани, 5-А, Емха Юрія, 5-А, Березової Діани, 5-Б

Конкурс презентацій. 29 січня відбувся конкурс презентацій, що їх підготували учні 9-11 класів. Виступи були відповідно підготовленими, надзвичайно актуальними та емоційними. 9-і класи презентували “Бій під Крутами”. Реалістичному відображенню подій минулого сприяв фільм, знятий учнями 9-А класу. Гарним додатком до виступу була літературна композиція та стіннівка. Події, представлені у презентації “День соборності” учнів 10-А кл., тісно пов'язані з нашими днями. Присутні на заході, затамувавши подих ,дивились і слухали виступи учнів 11-х класів про сильні і слабкі сторони євроінтеграції, а найбільше — про  євромайдан наших днів.
Цікаву інформацію отримали учасники заходу від вчителя історії Жигальцева Едуарда Юрійовича, а на роздуми про своє місце в історії надихнула директор школи Ольга Василівна.










Немає коментарів:

Дописати коментар