наша школа

наша школа

неділя, 13 листопада 2011 р.

Погляд через порожні очі гарбуза

Гарбуз зробила Дудчак Марта, 6-Б
І місце в конкурсі костюмів


ІІ місце
ІІІ місце
Хеловін – улюблене свято багатьох моїх  однокласників і мій теж. Секрет його насамперед у тому, що не треба вдягатися у «кремове тістечко»: банти, мережива й робити високі зачіски. Треба просто веселитись.
              Цьогорічний  Хеловін в школі пройшов надзвичайно цікаво. Ми ще за місяць до назначеної дати, 31 жовтня, думали про те, які ж костюми придумати, аби бути цікавим і неповторним персонажем улюбленого свята. Демони, ангели, відьми, вампіри – Хеловін перетворив усіх друзів у здичавілі образи довгоочікуваного свята.
Думаю, не слід вам розповідати, як довго часу ми провели в пошуках цікавих костюмів, так от, ще довше ми придумували конкурси й страшилки-історії для сценарію свята.
І ось настав той хвилюючий момент, коли всі демонічні персонажі посходилися до классу. Навіть найслухняніші учні нашого класу стали абсолютно невпізнанними. Ми запалили свічки в головах гарбузів й вимкнули світло. Дивовижний містичний дух доповнювали різноманітні витвори з гарбузів. Коли всі демонічні гості зібралися, ми вирушили на загальношкільне свято. Там проходив конкурс на найкращий костюм, гарбуз, а також різні конкурси, де кандидати на перемогу змагалися між собою. Конкурси були дуже цікаві, ну і звичайно, як заведено, гидкі: їсти хробачків, виловлювати ротом пластмасових тарганів з миски з водою, добувати «ключі від пекла» із слоїчків з бридоткою, робити мумію з туалетного паперу. Ми справді «відірвалися» і повеселилися на славу, а ще цікаво було те, що привернуло мою увагу, що привиди тусувались з феями  й іншими подібними «добряками», а відьми перебували у компанії найстрашніших вампірів та чортів.
Свято залишило безліч яскравих вражень, настільки , що  здається, Хеловін в школі став неофіційно улюбленим і традиційним святом усіх школярів.
Труш Адріана, 6-А кл.

Підсумки хеловінських конкурсів та забав
Конкурс стіннівок на хеловін
І місце: Попович Максим, 5-А
ІІ місце: газета 7-А кл.
ІІІ місце: Кохайкевич Даниїл, 6-А
Газета 5-Б кл.
Конкурс на кращого хеловінського гарбуза.
І місце: Дудчак Марта, 6-Б
ІІ місце: Жеребецька Василина, 5-Б
Гарбуз-відьма від 5-А кл.
ІІІ місце: Коваль Юля, 9-Б
Кохайкевич Даниїл, 6-А
Фалалєєва Тетяна, 6-А
Також відзначено гарбузи Дебери Наталі,5-А, Кобринця Івана, 8-Б та Золототрубова Олександра, 8-Б
Хеловінський квест
І місце – команда 6-А кл., капітан Кохайкевич Даниїл
ІІ місце – команда 5-Б кл., капітан Жеребецька Василина
 команда 6-А кл., капітан Ганусик Анастасія
команда 6-Б кл., капітан Парамуд Софія
ІІІ місце   команда 5-А кл., капітан Хорольський Віталій
Конкурс на кращий костюм
І місце: Микуш Юрій, 5-А, Копитко Юля, 5-А, Дебера Наталя, 5-А Гречух Любомир, 8-А, Кузнєцова Настя, 5-Б
ІІ місце: Фалалєєва Тетяна, 6-А, Труш Адріана, 6-А, Марін Вікторія, 6-А, Матросова Аліна, 2-Б
ІІІ місце: Кохайкевич Даниїл, 6-А, Касумова Софія, 8-Б, Асавуляк Вікторія, 5-Б, Мірошкіна Анна, 8-Б, Юськевич Ірина, 6-Б, Цап Марта, 6-А, Савечко Анастасія, 2-Б
Велика подяка від парламенту  організаторам цієї забави: Коваль Юлі, Жук Діана, Лаврись Марії (9-Б), Онисько Наталя, Городиловській Юлі, Данилів Діана (9-А), Стасів Насті, Наурзгалієвій Аліні (8-А), Мірошкіній Ані (8-Б),  Асавуляк Віці (5-Б), Микушу Юрі (5-А)
Фото Фалалєєва Олександра, 9-А


Немає коментарів:

Дописати коментар